Juny de 2016

Estrenem aquesta web amb molta il·lusió. I potser s’escau una mica presentar-nos. Teresa Pallarès, artesana de la cera d’abella, i Neus Pallarès, llicenciada en Història i lletraferida impenitent. Queda clar que som germanes.

La Teresa ha trobat en la cera verge molt més que una feina o una activitat lucrativa, també una vocació, un ideal, una manera de viure.

La Neus viu entregada a la seva passió: els llibres. Lectora insaciable li va passar el que a tants altres, que arriba el moment en que t’entra el cuquet d’intentar també escriure, veure si ets capaç de comunicar quelcom als altres. No ho deu fer tan malament perquè ha guanyat ja cinc petits premis literaris.

I així estem, La Teresa fent espelmes i admirant cada cop més les abelles; la Neus llegint i escrivint tant com pot. (També mengem, dormim, passegem, ens relacionem, estimem els nostres gossos etc. etc.)

La idea inicial de tenir una web va ser per a la promoció de les espelmes però després hem pensat que ens pot servir també per a comunicar-nos. Així doncs, aquest espai titulat “Notícies” serà, per a totes dues, una manera d’explicar-vos coses.

És emocionant el fet de pensar que algú, que ni tan sols coneixes, pot llegir el que escrius. Ah, les noves tecnologies!!!

Ens agradarà que ens visiteu, i, si a més ens dieu alguna cosa, serà fantàstic!!!

Fins aviat!!